Vis labiau populiarėjantis kanapių aliejus: 5 privalumai odai

Kanapių sėklų aliejus, dažniausiai vadinamas tiesiog kanapių aliejumi, yra gaminamas spaudžiant kanapių sėklas. Jis skiriasi nuo kanabidiolio (CBD) aliejaus, kuris yra kanapių augalo ekstraktas, gaminamas iš kanapių žiedynų ir lapų. Kanapių sėklų aliejus dėl savo naudingųjų savybių sveikatai jau daug metų yra populiarus tiek maisto, tiek kosmetikos ar farmacijos rinkoje. Panašu, jog kanapių aliejus kasmet …

Vis labiau populiarėjantis kanapių aliejus: 5 privalumai odai Skaityti daugiau »